Nelsons speelboek

Nelsons Speelboek front

Spelend leer je je kleuter pas echt kennen. Bovendien laadt niets de batterij van kinderen zo goed op als onverdeelde aandacht en fysieke aanraking van hun mama of papa, al is het maar even! Pluk samen elk weekend één spel uit dit bladerboek en geniet van een vast momentje jij-en-ik. Zo bouw je een hechte band op met je kleuter en geef je een boost aan zijn creativiteit, motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden.

Nelsons speelboek schotelt je 52 vijf-minuten-spelletjes voor. Goed voor een jaar lang spelplezier met je kleuter. Bovenop een schat aan nieuwe spelideeën geeft Nelson je de topfavorieten cadeau uit Nelsons acrobatenboek, Nelsons yogaboek, Nelsons dansboek en Nelsons ninjaboek. Met talloze kansen om broers, zussen, oma’s en opa’s of vriendjes mee te laten spelen.

Buitel je kleuter door de lucht. Onderwerp hem aan een genadeloze kriebelkusjesaanval. Bestuur elkaar al dansend met een afstandsbediening. Of trakteer hem voor het slapen op een tropische massage. Dit wordt het leukste jaar ooit!

Nelsons Speelboek 3D

Deze uitgave biedt 52 vijf-minuten spelletjes om met kleuters te doen: zo ontwikkelt hij/zij zich spelenderwijs op sociaal, motorisch en creatief gebied én beleef je samen plezier. Er zijn opties voor een of twee volwassenen met een of twee kleuters, twee kleuters samen, een groepje kinderen of een kind vanaf 10 jaar en een kleuter.

Voorafgegaan door enkele pagina’s uitleg over het belang van gezien worden en lichaamscontact hebben, speeltips, muzieksuggesties en uitleg van de symbolen, volgt er per pagina één spel met duidelijke stapsgewijze instructies in tekst en beeld. Een grote, gekleurde illustratie biedt de mogelijkheid de kleuter zelf een spel te laten uitzoeken.

Het boek met een kartonnen omslag en dunkartonnen geplastificeerde bladzijden is stevig uitgevoerd met een grote spiraalband en kan dubbel geklapt worden bij het spel naar keuze (boek kwartslag draaien). Zo heb je een soort kalender die je kunt neerzetten, met elke week een ander spel.

De uitgave bevat twintig nieuwe activiteiten en verder succesnummers uit vier eerdere uitgaven uit de Nelsonreeks, waaronder ‘Hey baby kalender : met 52 speel- en knuffeltips’* (2018).

Om samen te gebruiken met kleuters vanaf ca. 4 jaar.